Ncl

To je druga prica stvari triba gledat malo sire...negdi su elektronicari glavni a negdi su glavni elektricari...sve od firme do firme..prosa san ja i contener i cruise i offshore...i jedno sto vridi je da kad imas cruise exp ides di oces u industriji..sve ovisi o coviku di ce sto ce i koliko brzo ce..ali na kontenerasa nema puno mudrolije i ako se zapne zapet ces za cili zivot!

Tako
'da' definitivno po meni minjaj i neboj se nicega i pusti ove price o NASA inzinjerstvu, u pojedinim industrijama.

Poslano sa mog SM-G355HN koristeći Tapatalk

Hahahaha, sviđa mi se ovo NASA inzinjerstvu.....nuklearna fizika i te Å¡prehice

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav svima.

Zna li iko možda za Å¡ta je zadužen 2nd ETO, koja mu je duljina ugovora i plaća?

Prijavio san se prije nekoliko dana i dogovorio intervju s g. Sanzom. Cijenim bilo kakvu informaciju o tome kako intervju izgleda.

Hvala puno svima

Pozdrav ekipa, ima li još šta od NCL-a ? Poslao sam mailove i aplicirao na njihovoj stranici za asistenta elektronike/elektrike pa me zanima šta se još može napravit po tom pitanju da se dobije neki konkretan odgovor od njih ili nešto ?
Hvala na pomoći :)

...
Inace rekao mi je da mu kronicno fale Junior Electronic Eng./Ent, pa ako ima netko sa iskustvom s entertainment opremom - po teatrima, video wall-ovima, projektorima, opremom za teretane, opcenito sound i video sistemima , takve odmah uzimaju.
Placa za to nije nesto(zato i je velika potraznja), ugovor je 6 mjeseci , ali za nekoga bez prethodnog iskustva po brodovima, postoji mogucnost avancavanja na Electronic Eng. Poziciju nakon par ugovora... I svakako je bolje od pozicije Ass. Electa.

Kolika je placa ? Moze i na PM.
Ja to radim u AIDI, pa me radi usporedbe zanima.

Nema na NCL-a bruto i neto...
Nema ni permanent nikome, pa tako ni za ovu poziciju...
A da je ugovor 6 miseci, vec sam napisao.
Kad se avanca za Electronic Eng-a, placa je skoro 4 puta veca i rotacije su 12 tjedana on/off.

Da , stoje 6 mjeseci na brodu , a doma izmedju 2 i 3, isto kao sto se nekad na Sibenskoj navigavalo - sto je tu cudno?
Nema su tu sta odredjivat, kad je placa samo na brodu... Obicno vec dok su na brodu dobiju raspored gdje idu slijedeci ugovor i kad.
Ponekad se vrate na isti brod , ako ih netko zamjeni oko 2 mjeseca( a ti koji zamjenjuju onda obidju 3 broda za 6 mjeseci).
U zadnje vrijeme se uglavnom vrte po floti, cak ne prate niti da ostanu na istoj klasi brodova nazalost...

Pozdrav kolege
Kome se najbolje obratiti za ukrcaj oficira palube.Slao sam par puta mejl gospodinu Perezu ali dobijam samo automatski mejl.

A onda sam dobio krivu informaciju. Receno mi je da Brian ne radi vise i da je sada glavni neki talijan Massimo. Uglavnom isprike za krivu informaciju u vezi Briana.

Ono sto ekipa govori dok san doma,i sto ja vidin dok san tamo,od te 2017 godine moze bit samo duplo gore,vec je gore,moze samo bit duplo gore!
Svejedno sritno

Ono sto ekipa govori dok san doma,i sto ja vidin dok san tamo,od te 2017 godine moze bit samo duplo gore,vec je gore,moze samo bit duplo gore!
Svejedno sritno
Plata je trecem makine skocila sa 2500 dolara na 3800 a od januara ce na 4800 dolara i kraci ugovor,ne znam kako to moze biti gore ili duplo gore.

Sent from my D5503 using Tapatalk

Plata je trecem makine skocila sa 2500 dolara na 3800 a od januara ce na 4800 dolara i kraci ugovor,ne znam kako to moze biti gore ili duplo gore.

Sent from my D5503 using Tapatalk
Doji pas vidit,nes bit ni prvi ni zadnji koji se vratia odakle je dosa!

a sta ti mislis da ce ti danas neko povecat placu tek tako,i jos ce ti smanjit ugovor jer si mu simpatican?! Doji malo radit s njima pa ce ti bit jasno zasto je tako! I btw od 2017 kolektivni ugovor vise ne vridi,za niti jedan CBA ,pa ce bit duplo gore..

Back