Novi Moderator?

Novi Moderator?

• Total voters
    47
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.
Ma nije va?žno tko je to zamisa, ni tko je bacija je??ku, mene uvjek fascinira taj pojam mase, tj. va?žno je ( i pritom ?žalosno, meni barem ), da se je??ka uhvati masovno ( bez obzira na to tko je od nas baci ).
Taj pojam "masa" je čudna stvar, nekada je netko u pro??lim davnim stoljećima prokazao nekoga da je vje??tica, i masa bi se odmah digla na noge, a da nakraju nisu znali ni tko ni za??to ni kako je dovedeno do toga.
Voljela bi da se ovakva slo?žnost mase u budućnosti poka?že ovako jaka prema vanjskim problemima ( problemima koje imamo izvana, van ovog foruma i udruge ), a da se ovdje osjeća RUKA ZAJEDNI? TVA i SLOGE!!!:uzdravlje

Flores ne dramatiziraj,bas je veselo,samo nan je novi moderator nesta,bice se pripa kad je vidija koliko je posla sebi napravija

Flores ne dramatiziraj,bas je veselo,samo nan je novi moderator nesta,bice se pripa kad je vidija koliko je posla sebi napravija

Triba se covik kadikad i odmorit. Nije mu laka, oli je malo harassment-a dozivija od vladajucih u zadnjih par dana. Nego prijatelju je'l dosa alat? :D

Ma nije va?žno tko je to zamisa, ni tko je bacija je??ku, mene uvjek fascinira taj pojam mase, tj. va?žno je ( i pritom ?žalosno, meni barem ), da se je??ka uhvati masovno ( bez obzira na to tko je od nas baci ).
Taj pojam "masa" je čudna stvar, nekada je netko u pro??lim davnim stoljećima prokazao nekoga da je vje??tica, i masa bi se odmah digla na noge, a da nakraju nisu znali ni tko ni za??to ni kako je dovedeno do toga.
Voljela bi da se ovakva slo?žnost mase u budućnosti poka?že ovako jaka prema vanjskim problemima ( problemima koje imamo izvana, van ovog foruma i udruge ), a da se ovdje osjeća RUKA ZAJEDNI? TVA i SLOGE!!!:uzdravlje
Po meni je ovo vi??e kolektivna zajebancija, nego masovno vatanje je??ke...

Draga Flores,mi ti Dalmatinci malo puno bestimji koristimo u svakodnevnom govoru,to ti je jednostavno tako,kad nasem coviku zabranis bestimat to ti je ka da si mu noge odsika.Npr. puno vecu tezinu drzi ne seri nego ne slazem se sa tvojim misljenjem.Zar ne?Modernator bi triba zauzdat one koji pretjeraju u izrazaju i time vridaju ostale na forumu,a ne sad ulazit u svaku ruznu ric i preodgajat ljude ipak svi znamo koje nas rici odmalena uce,a i tako je socno privalit koju priko usta.:)
Potpisujen sve ovo gori navedeno.Nisan za to da psujemo ka kočija??i, ali neke sitne be??time nama su jednostavno sastavni dio vokabulara, i ja npr. opće ne mislim da psujem, a po nekima psujem...moj likar Mr.sc.dr. kad me vidi ka?že:di si, jebate ( i sad da slu??a neko sa strane, ko ne razumi da to kod nas znači drago mi je ??ta te vidim) mo?že pomislit da je likar ili pojebljiv ili nekulturan...:udriglavom

Je, zrile sla?žem se, dobro se je i zafrkavati koji puta i sve, ali treba paziti da stvari ne otiđu predaleko, i imati granice. A isto tako nama koji smo gledali vi??e manje sastrane je ne??to moglo izgledati kao zajebancija, ali nekima koje se prozivalo mo?žda i nije tako moralo izgledati, mislim da neki puta treba malo stati na loptu, i također biti objektivan. Primjer: Ako se dvoji ljudi zafrkava i nagurava na bazenu u robi za krenuti doma, oboje se zafrkava, ali onome koji zavr??i u vodi ba?? i nije lijepo kao onome kojem roba ostane suha, hoću reći, dobra je zafrkancija ako je svi tako shvaćaju, i također ako ne otiđe predaleko.:uzdravlje

Zrile, ma mi koji ne?živimo u Dalmaciji isto psujemo, i isto tako razumijemo ??ta znači kada netko psuje zaozbiljno a kada te tako pozdravlja, pa haha ako nismo u dalmaciji neznači da smo iz Finske. Ali Zrile, ako pusti?? psovku po psovku, od ovoga će nastati upravo to ??ta ste naveli kočija??ki forum, i jo?? jedna stvar, nije isto kada nekome usmeno psuje?? pa kada taj vidi po tonu dali je zajebancija ili nije, i nije isto kada pi??e se tako ne??to. Ja ipak mislim ( moje skromno mi??ljenje ) da forum treba imati nivo bez psovanja. I jo?? ne??to, bio netko iz Dalmacije, Istre, Finske ili Nedodije, iste stvari vrijede, a to je da se ljudi od ?životinja razlikuju tako ??to se ljudi mogu kontrolirati, pa tako npr. ako ste primjetili na tv.spikeri ne psuju ni ako su iz Dalmacije, jer to jednostavno nije primjereno. A čujte, opet ovisi ??ta ljudi ?žele od ovog foruma, tj.kakav on da bude. A inače općenito, mislim ( ne kada je riječ o forumu ), da ljudi u ?životu osim po??tapalica i kada ne??to ka?žu ko ??ta ste naveli kao pozdrav ili u zajebanciji, u ostalim slučajevima, npr.u svađama ljudi se najče??će slu?že psovkama kada im ponestane argumenata u svađi. Onda neki pređu na psovke, a neki na ??ake...,ali kada netko ima dobre argumente, mi??ljenja sam da mu netrebaju ni psovke ni ??ake.:uzdravlje

Sve stoji, ali i činjenica da se nikad nisu svi znali zajebavat, iz prostog razloga šta ne mogu pripoznat zajebanciju ili je nisu spremni prihvatit, a naročito ne na svoj račun...ja npr. izuzetno cijenim ljude koji to znaju, a ne volin ljude di moran vagat svaku rič, da ne bi nešto krivo rekla, pa da se neko ne nađe uvriđen..

@Zrile,
Drago mi je da se sla?žemo u gore navedenom, a u ovom zadnjm va??em postu također moram reći da se i ja bolje sla?žem sa ljudima koji se znaju zafrkavati, i da nemoram mjerit svaku riječ koju ću reći, ali stvar je u tome da nije isto sa nekim u?živo razgovarati i ovako u pisanom obliku, jer ljudi u?živo po nečijim gestikulacijama mogu zaključiti dali se netko zafrkava ili ne, a ovako na forumu je to malo te?že. E sad, i Vi i ja očito smo vi??e za dru??tvo koje se voli zafrkavati, ali ovo je FORUM, i tu je puno ljudi i nisu svi takvi, i da bi se zadr?žala skladnost i ostalo ??ta ovaj forum stvarno ima i to je za svaku pohvalu, treba se pona??ati tako da je svima ugodno ( moje mi??ljenje, tj.ja namjeravam uvjek paziti da nekome nehotice ne napravim nelagodu svojom zafrkancijom, tj.riječima, a drugi kako hoće, svatko po svojoj savjesti ):uzdravlje.

Nastojat ću da nikog ne uvridim, a nadam se da nisam ni dosad, a za ostalo komodaću se ka i prije, jer još jednom ovo nije forum GLASA KONCILA, i da sam taj tip bila bi na tom forumu...

Pa to je i bit Zrile, da se svi ponašaju tako da nikoga ne uvride, a zato nemora biti Glas Koncila, samo kultura i dobra volja. A svatko će činiti po svojoj savjesti.

Ma jeli vidis Kokolo kako nekoga smetaju nase podstapalice, to ti je ka i kad bi okinija taljanu ruke, covik nebi moga vise ric rec...
Ajme ovih "finaca"

Status
Not open for further replies.
Back