zapa
New member
Ma da mi je znat ko je zamisa sve ovo ovde???
Nadila se dobra jeska i parangal je krcat
Flores ne dramatiziraj,bas je veselo,samo nan je novi moderator nesta,bice se pripa kad je vidija koliko je posla sebi napravija
Po meni je ovo vi??e kolektivna zajebancija, nego masovno vatanje je??ke...Ma nije va?žno tko je to zamisa, ni tko je bacija je??ku, mene uvjek fascinira taj pojam mase, tj. va?žno je ( i pritom ?žalosno, meni barem ), da se je??ka uhvati masovno ( bez obzira na to tko je od nas baci ).
Taj pojam "masa" je čudna stvar, nekada je netko u pro??lim davnim stoljećima prokazao nekoga da je vje??tica, i masa bi se odmah digla na noge, a da nakraju nisu znali ni tko ni za??to ni kako je dovedeno do toga.
Voljela bi da se ovakva slo?žnost mase u budućnosti poka?že ovako jaka prema vanjskim problemima ( problemima koje imamo izvana, van ovog foruma i udruge ), a da se ovdje osjeća RUKA ZAJEDNI? TVA i SLOGE!!!![]()
Potpisujen sve ovo gori navedeno.Nisan za to da psujemo ka kočija??i, ali neke sitne be??time nama su jednostavno sastavni dio vokabulara, i ja npr. opće ne mislim da psujem, a po nekima psujem...moj likar Mr.sc.dr. kad me vidi ka?že:di si, jebate ( i sad da slu??a neko sa strane, ko ne razumi da to kod nas znači drago mi je ??ta te vidim) mo?že pomislit da je likar ili pojebljiv ili nekulturan...Draga Flores,mi ti Dalmatinci malo puno bestimji koristimo u svakodnevnom govoru,to ti je jednostavno tako,kad nasem coviku zabranis bestimat to ti je ka da si mu noge odsika.Npr. puno vecu tezinu drzi ne seri nego ne slazem se sa tvojim misljenjem.Zar ne?Modernator bi triba zauzdat one koji pretjeraju u izrazaju i time vridaju ostale na forumu,a ne sad ulazit u svaku ruznu ric i preodgajat ljude ipak svi znamo koje nas rici odmalena uce,a i tako je socno privalit koju priko usta.![]()