hrvati na lng od stoljeca sedmog? a ja bi reka ovo: bilo ih je samo na hyprocu, ka vrenko, sestanovic, bronzan,deranja....i jos par.njih su naucili, pazi sad, francuzi. kad je weihmann isa ca sa ahrenkiela i osnova pronava, dobija je dva broda luisianu i jos jednoga, zaboravija san ime. tu su bili ameri. na luizijani san bija prvi hrvat koji je ikad stupija na kuvertu, kad su naprdili je kraj corpus cristija. stari me zva da gledan underwater surveyi vidin za steel renewal. magazinovic je uzeja ove sa hyproca i ubacija jos pet sest iskusnih lpg frajera, i tako je sve ozbiljno pocelo. znaci..nije bilo hrvata na ferate u lng-ju. kasnije su se probili tataj, dude,begovic, maric,kristicevic, anicic,velenik i ini. sa vecinon san navigava, tako da vrlo dobro znan kako i sta je pocelo. i ja san zvan na lng, ali nisan tija s kapa ic nize, a osin toga vec san zacrta da iden na kraj...i to je to. nismo ljudi bogom dani. protic je dosa na lng sa bananjeri i bulkova, udiljak sa suvoga tereta, djerek sa lpg i frizidera...pa naucili ljudi i danas veterani. ivancic je danas barba, a kad je sve pocimalo nije bija ni kadet, a dvi godine mladji od mene. hiperprodukcija kadra. sta mislite da drugi imaju blokadu mozga? niko nije bogon dan i niko nije nezamjenjiv. stavite to u glavu. ovo je povijest i cinjenice. pa ko voli nek izvoli. i samo da kazen...kad san radija fpso konverzije, veza se khanur za moju ladju...barba je bija brzica...a dje se gosparu moze aplicirat za radit odje??dje ovo navega? ko brodvej kaco.... kapo bija stari smokvicani, prvi makinje mali kralj...davno, je davno bilo toooo
eno moj prijatelj sta sidi kat ispod mene, oscar spieler, CEO golara ubija se da nadje lng inspektora. aj aplicirajte
i da dodan...kad san bija na maerska, par vrlo zvucnih imena iz cro lng biza nije proslo test za inspektora.... a pitanja za malu dicu. zato, ne nosit air nike patike, bolje bos tvrdo po zemlji. rumunji, bugari, rusi....jebi ga voze. i meni su na kontejnerase od devet iljada teu bili kapi iz indije, bangladesha... pa je vozilo. sto iljad konja. pomalo, ne prisit. sad trazin barbu instruktora za uloc, ne mogu nac u lijepoj nan domaji.