Nisan nego na Mekaines... ista ??e??ula, 266000m3, ima na??ih, sad bi triba na?? barba doć, ustvari sad je 7 balkanaca na brodu, 3 seniora uključujući mene, a ko mo?že ovo gonit nego budale... ajme ubiće me oni sa Meja??a ako ovo čitaju... ahahahahaahahahaha...![]()
Evo kad ljudi pocmu pricat pizdarije o firmi a tek se ukrcali prije par dana,
Jadrane, to sto ti pricas o Q max i flex brodima nema veze s vezon. Ali eto ti se ukrca prije par dana i vec znas kakva je firma i zasto brodi ne voze. BTW jedino shell ima Q max brodove, tako da ono sta pises ode ne stoji. Nakon tri miseca treninga ces imat malo vise tocnih podatka, a za one koje nisi siguran nemoj iznosit.
Evo napokon malo o plincugi....sto se tice TeeKay,sve je po stome....mislim ima nekih novitada....uglavnom internet radi ko puska na 4 broda od RG3 na RG2 ce navodno u prvom skveru biti instaliran....prije nekih 4 miseca su makli jednog ekstra oficira na palubi ali evo ga vec lagano vracaju nezada jer je bilo puno galame,ure u crvenome itd!!! Place nisu dirali,znaci ni gori ni doli....ugovor standarno isti!!!! Uvik se triba za nesto buniti ali necemo bas pretjerivati...
Evo trenutno smo na putu za Goldne Pass...novi terminala,tako da cemo iskrcavati nekih hmhm 12-14 dana....malo da ih napunimo gascinom!!![]()
Je Fićo svaka ti stoji... inače ja pričan pizdarije nakon par tjedana otkad se ukrcan na novu firmu ??ta se uostalon vidi po mojin postovima u ove dvi godine otkad san na forumu...Evo kad ljudi pocmu pricat pizdarije o firmi a tek se ukrcali prije par dana,
Jadrane, to sto ti pricas o Q max i flex brodima nema veze s vezon. Ali eto ti se ukrca prije par dana i vec znas kakva je firma i zasto brodi ne voze. BTW jedino shell ima Q max brodove, tako da ono sta pises ode ne stoji. Nakon tri miseca treninga ces imat malo vise tocnih podatka, a za one koje nisi siguran nemoj iznosit.
Istina ?živa, ovo je ka autobusna stanica, na jedna vrata ljudi ulaze, na druga ??ibaju vanka... pitam se za??to...
duga je to prića na shella,od 1996 je ulaz- izlaz.gloptik je sigurno "okrenia"oko tisuću oficira u zadnju 14 godina.razlozid banalnih(neću nosit kacigu do neka pasu daje sendvić za obid)do famozne L klase koja je puno oficira potirala opravdano i neopravdano.post je o LNG-u i nebi dalje ??porkava.
Je Fićo svaka ti stoji... inače ja pričan pizdarije nakon par tjedana otkad se ukrcan na novu firmu ??ta se uostalon vidi po mojin postovima u ove dvi godine otkad san na forumu...
Neću ulazit u Q-flex i LPG flotu od Nakilata jer tamo nisan bija, ali po ovome mome skromnom strojarskom 17 godi??njem iskustvu ove barke su ka kinder-jaja, izvanka čikolata, iznutra spakovana pizdarija, nadan se samo da ta tri miseca treninga neće na meni ostavit dublje posljedice, naime moje mentalno zdravlje je meni va?žnije od svih solada ovega svita, a ??ta se tiče točnih podataka, otvori mailove na desktopu u ovu godinu ipo dana pa ih lipo pročitaj i sve će ti bit kjaro, bez priča okolo, ili si i ti pro??a kurs korporativne religije, na mene nije ostavija trajni utisak bez obzira na sjaj reflektora... bez uvrede ikome, nekome ova kompanija mo?že bit mater, nekome maćeha...
Mislin da je ??tovani kolega mislija na Nigerijsku flotu, odnosno Bonny Gas, dakle LNG Bonny,LNG Bayelsa itd... Tamo ti je jagma ko će poć jer se priča da tamo dobro "sondavaju", Al Debeel to dobro zna...
Uniforma ti je obavezna za sve obroke, zato je ka triba imat, istina je da radnu uniformu dobiju časnici palube i kapo, ali to je samo za porat, i to se vraća nabrod kad se iskrcava??, ostali čavlina, kupi i donesi, i ne dobije?? ni??ta na plaći, dodu??e ako si duty, mo?? obidvat u duty messu, ali večera je u uniformi svima... Mo?žda je i bolje da je sam kupuje??, jer kad mi ju je Globtik '99te naplatija na plaći ko??tala je ka svetog Petra kajgana....
Postovanje,
RV u najmu za 160,000S dnevno(nek se ne siri okolo)))
Pozdrav i do slusanja
lng/c "gaselys". francuska gradnja!