circuscroatia
Cesar
Aaaa...svašta.
Tapatalk2 powered by BlackBerry Q10
Tapatalk2 powered by BlackBerry Q10
Meni zena govori da je to po njima,zenskama,zajebancija...ali kaze kakvi su tamo debili zaposleni za sefove,svasta se moze desiti
Tptlk 2 via Desire 816
macakdbk..jesi li ti mozda djelatnik allseasa? ako jesi, onda sigurno nisi jedan od ovih sto je dobio otkaz jer pricas gluposti..a cak mi se cini da i ako jesi, onda sigurno ne navigas na PS-u ili mozda nisi dovoljno informiran sa nacinom njihovog zaposljavanja za spomenuti brod..
potpisao bih i ja sve sto si rekao, ali nazalost decki s PS-a koji su popili otkaze ti mogu dokazati da je njima kratka pomorska avantura daleko od ove "prilike" koju ti spominjes..barem kad je o PS-u rijec..
do PS-a..sve je tocno sto si rekao..dakle, zaposlenici na svim ostalim brodovima imaju uvjete koje si spomenuo..i do PS-a mi se cinilo kad sam slusao ljude s allseasa, kao da je rijec o nekoj socijalnoj ustanovi koliko prava pomorac kod njih ima..ali nazalost, morat cu te razocarat i reci da su sa PS-om sve to, da prostis posr...
cisto za tvoju informaciju, NISU bas svim deckima napravili uslugu zato sto su zaradili vise desetaka tisuca kuna i kao sad ih boli briga, a znas zasto..zato jer su pustali svoje sigurne (znam da nista nije sigurno danas) poslove i pomamili se "prilikom zivota", a znas zasto su se pomamili..e to ne znas naravno jer ugovor ili nisi vidio ili ga nisi procitao..a usudis se pricati o njemu..
ugovor je bio identican onome kojeg imaju stalno zaposleni na drugim njihovim brodovima..bez ikakve informacije o temporary job-u..
prema tome..di ti vidis u tome uslugu???
potpisati s njima ugovor, pustiti kakav-takav posao koji imas, 6 mjeseci ubrat njihovu placu, dobit nogu (za neke nenadano jer nisu bili toga svijesni)..i sada..sta im preporucas kad su vec tako "dobro" prosli..di pokucati bez jednog dana navigacije na drugim brodovima (jer su mahom sve to bili decki s kopna), bez asistenture..bez breveta..
ajde, mozda imas neki prijedlog im za dati..
a da ne kazem, da od svega zaradjenog, jos i porez ceka u desecima tisuca kuna..
nemam namjeru se svadjati, ali na iznosenje iskrivljenih informacija jednostavno moram komentirati i pokusati ih koliko-toliko pokusati ispraviti..
nemojte ovog macka dbk puno slusat isto prdi pije pusi.. a polu holandez..sve ce vas tamo spijat, jedino ga volim sto je zestoka torcida..