Allseas

Ajde ekipa sa Svih Mora recite jel istina da je 50-ak Hrvata,sta strujica ,sta mehanicara dobilo otkaz ??
Ima li itko kakav info o tome jer mi je tako receno sa vise strana,al da cujem iz prve ruke :confused:

Ajde ekipa sa Svih Mora recite jel istina da je 50-ak Hrvata,sta strujica ,sta mehanicara dobilo otkaz ??
Ima li itko kakav info o tome jer mi je tako receno sa vise strana,al da cujem iz prve ruke :confused:

Pa danas je otislo oko 100 ljudi sve skupa zasad I sutra ce nesto iz svakog departmenta po nekoliko zalosno ali istinito koliko nasih neznam pa cak su I filipe potirali

A kriza kriza ali sami su krivi napuhivalesu ce cjene goriva...day rate drila po miljon dolara psv po 40k..ahts 50k....da ne idemo dalje...jbg a sad je tako kako je eno keri je osa dir do rusije pa se nadajmo da ce se pokrenut trziste...a triba i nadoknadit ovo par miseci stagnacije pa ce to doc valjda sve na svoje....psv sad u nordu radi za 2k eura

Cuja sam da neki galncik novo PSV brodovi u Northu rade z 1£ dnevno samo da bi imali refference za buducnost kad se market povrati.
Sta se tice Allseasa oni su dali otkaz svim strujicima koji su bili preko Azare. Allseas se ponio jako neprofesionalno i po mom osobnom misljenju grubo i primitivno. Sve u svemu iskreno se nadam da ce im se to vratiti u losem smislu.
Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisu samo strujici koji su isli preko Azare dobili otkaz. Samo su bili prvi.
Nikome nije bilo drago kad se to dogodilo, već su onda kolale priče o otpuÅ¡tanjima.
Dosta je ljudi nakon njih dobilo otkaze i bilo je puno grublje i neprofesionalnije.
Kako će se Allseas iz toga iskopat, ne znam. Takve priče se brzo pročuju i triba dosta vrimena da se jedna firma od toga opere.
OtiÅ¡li su im i neki ljudi koji su duže vrime kod njih navigavali, razočarani kako se i Å¡ta radi.
Svakoga stigne šta zasluži, ovako ili onako.

Svatko je znao da toliki broj ljudi tamo ne moze ostati, preko 100 elekricara. O tome sam vec i pisao prije.
To je bila necija navlakusa a cija ne znam.
Nacin na koji su ih potjerali nisam vidio nikada do sada.
Jako ruzno i neprofesijonalno, kako ce se to odraziti u buducnosti ne znam ali sigurno ne dobro.
Posla ima okolo i oni koji imaju imalo mota naci ce nesto.

Last edited:
Ocita zafrkancija, tko je shvatio ozbiljno dobro je nasjeo

Last edited:
Mislim da je ovo sve malo namjeÅ¡teno! Ko može ovako ponoviti hrvatske rijeći? Možda jedino neki srbin koji se pravi englez!!!???? Iako ne branim naÅ¡e momke koji se služe takvim riječima na brodu. Ako nista drugo dobro sam se nasmijao......

Mislim da je ovo sve malo namjeÅ¡teno! Ko može ovako ponoviti hrvatske rijeći? Možda jedino neki srbin koji se pravi englez!!!???? Iako ne branim naÅ¡e momke koji se služe takvim riječima na brodu. Ako nista drugo dobro sam se nasmijao......
I jos na stranjskom brodu ima hr tipkovnicu.Uz sve to sramotno je da taj master nezna napisati dopis.Gdje je zaglavlje,predmet......[emoji12]

Poslano sa mog MediaPad T1 8.0 koristeći Tapatalk

Vrh vrhova
Inace odi kod mene su i indijci poceli govorit u picku maternu

Send from my Super Kinez

Sve mi se pari da bi ovo moglo bit maslo komrada Gavre (alias: Starog), inače prikrivenog i proračunatog poliglota, kozmopolita i internacijonaliste. Naime upoznati smo sa činjenicom da barata sa sa rvackin, srbskin, italijanskin i sovjetskin (ovo je poznato, a ko zna koliko joÅ¡) jezicima i sintaksama, te ilatinicon i ćirilicon te kao osoba Å¡irokih nazora je izravna ugroza rvatskon hegemoniji i samozatucanosti :uzdravlje

FOR HOME READY!

Back