mili_vanili
1/O
da se dotaknem zdravstvenog osiguranja na brodu i ispričam jedan svoj do?življaj. bio sam na brodu 4 miseca, brod na sred atlantika jo?? 7 dana do kanade a mene uvati zub. i tako ja pijem po 4-5 aspirina na dan glava mi puca, a uz sve to moram jo?? i radit. i računam ja nema veze kada dođemo u kanadu idem do zubara da to popravi. pođem ja do sekonda i barbe kad ono firma ne plaća popravak zuba (samo vađenje), a ako hoću da mi ga poprave moram iskesat nekih 400$ (a doma je popravak oko 200kn). nastavio sam piti aspirine, i 2 dana nakon partence iz kanade stanje se smirilo.
kada sam do??a doma otkrio sam da mi je ?živac upaljen, zubar je očistio kanale, platio sam 300kn.
PS ovo je isto kao da vam se desi neka ozlijeda ruke na brodu. dođete u bolnicu probudite se nakon anestezije i ugledate barbu koji vam ka?že: ˇ??ao mi je ali firma ne plaća previjanje ruke, morali su vam je amputirati. Ali sva sreća da je lijeva ruka ovako barem jo?? mo?žete ucrtati poziciju na karti.ˇ
kada sam do??a doma otkrio sam da mi je ?živac upaljen, zubar je očistio kanale, platio sam 300kn.
PS ovo je isto kao da vam se desi neka ozlijeda ruke na brodu. dođete u bolnicu probudite se nakon anestezije i ugledate barbu koji vam ka?že: ˇ??ao mi je ali firma ne plaća previjanje ruke, morali su vam je amputirati. Ali sva sreća da je lijeva ruka ovako barem jo?? mo?žete ucrtati poziciju na karti.ˇ