Yahte + adrese

ja san isto takav odgovor dobija, ne virujen da je spam, ali to ni??ta ne znači dok te ne kontaktira netko s te jahte.
Vidi??, ja dnevno po??aljen 3-5 CV-a s referencon chartera iz marine, pa neman uspjeha jer san Hrvat i trenutno san doma. Bija san 6 miseci na tankeru i sad opet lovin jahte, ali najbolje je biti tamo di se tra?ži, na licu mista...ja se jo?? uvik nadan da ćemi se posrićiti, ako ne, prije prolića bi tribalo put pod noge...to do the dockwalk...

Samo DOCKWALK odradi i ne boj se za posao!!!

Cv ti ima va?žnu ulogu u tome.To ti je u stvari prvi korak prema zaposlenju!

Five Star Crew - Crewing Agency

Čisto sumnjam jer i voditelj brodice kategorije "c", yachtmaster "A" (100 GT) i yachtmaster "B" (500 GT) "vrijede" međunarodno. Stavljeno je u navodne znakove jer ovisi o tome da li ih flag state od jahte priznaje, ali oni sami po sebi nisu ograničeni na nacionalnu plovidbu. Pitanje koje je postavljeno jest je li ih itko endorsao i time dobio COC ili CEC temeljem njih kod ikoje flag state. ? ta se tiče UK i njihovih RYA i MCA koji su i najbitniji, koliko mi je poznato ne mo?že se dobiti endorsement. Volija bi da se javi neko ko zna konkretno, zanimljivo je pitanje.

Mene to isto zanima.
Oni vrijede međunarodno,ljude buni sto na njima ne pi??e STCW pa ih nazivaju NACIONALNI BRAVET.
To ti je u biti Hrvatski Rya bravet ili yacht master ocean.

Poslao sam bio upit u Mca i pitao za nas yachtmaster i rekli su mi da ga ne mogu endorsati kao yachtmaster offshore ili ocean,ali da mogu ako zelim krenuti sa njihovim OOW za yahte odmah.

Za endorsmente od drugih zastava nisam pitao,ali cayman islands i Malta nas prizna.
Pitacu lika koji mi je rekao da ih je napravio pa cu ti javiti.

Last edited:
seeking an experienced captain for this private and charter (Sanlorenzo 30m M/Y) - Med cruising.
MCA Master 500 ticket.
Good mechanical, electrical and electronics knowledge. Scuba diving experience a plus, compressor and tanks on board.
Absolutely true NON-SMOKER!!!
Salary TBC, depending on experience + full health insurance.
Start in April 2012 - don't apply, if you are not qualified
Please send your CV to crew17@orange.fr

Dalmos a je imas koju aresu za jahte za nas kuvare?

Seeking a Chef for a med based 27m private Motor Yacht
Healthy, fresh cuisine of a very high standard
Must be extremely clean and well organized
Candidate must be willing to assist in the interior when required
Must have STCW and ENG1
Non-smokers only
If interested please send your CV, references, sample Menu, images etc and salary expectations to:
captain-mi@hotmail.co.uk

Seeking a Chef for a med based 27m private Motor Yacht
Healthy, fresh cuisine of a very high standard
Must be extremely clean and well organized
Candidate must be willing to assist in the interior when required
Must have STCW and ENG1
Non-smokers only
If interested please send your CV, references, sample Menu, images etc and salary expectations to:
captain-mi@hotmail.co.uk

jeli se ikada iko bez iskustva na yachtama zaposlio preko ovih agencija ni za mornara te ne ?žele :confused::confused::confused::confused:

Evo ....

Evo ....

Winstar Cruise Ltd Job Offers
Hide Details

FROM:

Winstar Cruise Company

Message flagged
Tuesday, February 7, 2012 3:43 AM
WINDSTAR CRUISES COMPANY
Canute Road
Southampton,Hampshire
SO14 3AB.
United Kingdom
Luxury Cruises - Luxurious Cruise Vacations - Caribbean, Greek Isles, Europe, Mediterranean, Panama Canal

WINDSTAR CRUISES can cater for every type of river based
function from a 10 people trip to a 240 people

Thames boat party. Whether you are organizing an intimate family
celebration, a corporate function or a party

night out with the office, we can help.Due to Expansion,we are seeking
qualified candidates with the

knowledge, skills and attitude, passion for excellence and quality
service, who will fill the following vacant

position below:
*Teacher
*Engineer
*Captain
*Mate Engineer
*Deckhand
*First Mate
*Stewardess
*Chef
*Steward
*Chef
*Cook
*2nd Engineer
*2nd/3rd Officer
*Waiter
*Customer Care Representatives
*Guest Room Attendants
*Cleaners
*Head Housekeepers
*Gardeners
*Housekeepers

QUALIFICATIONS:
All candidates are expected to possess professional qualification
appropriate for each position and demonstrate

quality work experience in an international hotel, yacht or shipping

company.Remuneration range from 5,000.00 Great British Pounds to
10,000.00 Great British Pounds Monthly.

METHOD OF APPLICATION:
Applicant should send an application letter and their detailed
CV/RESUME and current remunerations to the

recruiting Officer Capt Peyton Manning (pmanning514@gmail.com)

Human Resource Department.

WINDSTAR CRUISES COMPANY LTD
Reply to: Reply to Winstar Cruise Company
Send

- ??ta ka?žete na ovo? s obzirom da je od "Cap. Suzan Foster" bio spam ? Ovo mi liči na slično.

''recruiting Officer Capt Peyton Manning (pmanning514@gmail.com)'':

Na ovakve mailove mora?? stisnuti samo tipku DELETE!!! :kafa

''recruiting Officer Capt Peyton Manning (pmanning514@gmail.com)'':

Na ovakve mailove mora?? stisnuti samo tipku DELETE!!! :kafa

ja mu poslo da se smijem malo i zezam da vidim koliko to la?žnih pounda nudi... i koliko eura tra?ži!! bar neko da mi pozitivno odgovori :p:p:p:p:p

Hi!
I'm looking for an experienced COOK steward/ess on an boat of 23m.
Period is for 6 months and we live 2 months and a half.
Salary around 2800â??/month.
The boat is based in Antibes and the job starts beginning of April.
Best Regards
philippe.savoye@gmail.com

Winstar Cruise Ltd Job Offers
Hide Details

FROM:

Winstar Cruise Company

Message flagged
Tuesday, February 7, 2012 3:43 AM
WINDSTAR CRUISES COMPANY
Canute Road
Southampton,Hampshire
SO14 3AB.
United Kingdom
Luxury Cruises - Luxurious Cruise Vacations - Caribbean, Greek Isles, Europe, Mediterranean, Panama Canal

WINDSTAR CRUISES can cater for every type of river based
function from a 10 people trip to a 240 people

Thames boat party. Whether you are organizing an intimate family
celebration, a corporate function or a party

night out with the office, we can help.Due to Expansion,we are seeking
qualified candidates with the

knowledge, skills and attitude, passion for excellence and quality
service, who will fill the following vacant

position below:
*Teacher
*Engineer
*Captain
*Mate Engineer
*Deckhand
*First Mate
*Stewardess
*Chef
*Steward
*Chef
*Cook
*2nd Engineer
*2nd/3rd Officer
*Waiter
*Customer Care Representatives
*Guest Room Attendants
*Cleaners
*Head Housekeepers
*Gardeners
*Housekeepers

QUALIFICATIONS:
All candidates are expected to possess professional qualification
appropriate for each position and demonstrate

quality work experience in an international hotel, yacht or shipping

company.Remuneration range from 5,000.00 Great British Pounds to
10,000.00 Great British Pounds Monthly.

METHOD OF APPLICATION:
Applicant should send an application letter and their detailed
CV/RESUME and current remunerations to the

recruiting Officer Capt Peyton Manning (pmanning514@gmail.com)

Human Resource Department.

WINDSTAR CRUISES COMPANY LTD
Reply to: Reply to Winstar Cruise Company
Send

- šta kažete na ovo? s obzirom da je od "Cap. Suzan Foster" bio spam ? Ovo mi liči na slično.

EVO NJEGOVOG ODGOVORA!!!!!!

Dear D..... ,
We appreciate your interest in working with us and we have opened an application file with reference number SEA/UK/FEB/2012/4512. We have gone through your CV and We found the post of Deck Officer for you with salary amount of 6,500 GB Pounds per month.The destination is always from London to France,Ireland,Belgium,Norway,Wales,Scotland and USA.

Benefit:
The company will provide free accommodation ,Insurance (NIN) ,Flight Ticket,Tax Free and many more benefit you will see in your Appointment Letter.

Working Schedule:
Working Days & time: Monday to Friday: 8:00 AM - 6:00PM (GMT)

Saturday & Sunday: Off Day

Shift Time: Morning and Night.

Contract Period: 2 Years contract and it can be extended if only you wish to remain with our company

Vacation : 4-5months on /2-4months off

As a notice of acceptance of job offer , we shall send you appointment and invitation letter for you to sign and return the sign copy back to us for record purpose . so therefore kindly let us know if you are satisfy with the salary rate above in order for us to proceed further.

We await to hear from you ASAP.

Best Regards
Capt. Peyton Manning
+447024016311

I meni se capt.Payton javio ,ali za mormara nudi samo 5500 GBP ,al,što ćemo,recesija je

Cekaj oprosti da te pitam. DAli nudi za mornara 5500 GBP misecno? Ako je to tocno i ti kazes da je to SAMO onda je neko ode lud.

Oprosti ako sam nesto krivo shvatio ali za mene je 5500 funti za mornara jako dobra lova dapace neznam uopce di to mornar ima vise para? Ako znas di se moze zaposlit mornari za 300 funti misecno daj javi mi molim te iman znam dosta ljudi koji bi to rado prihvatili.

Hvala i lip pozdrav

Last edited:
...Benefit:
The company will provide free accommodation ,Insurance (NIN) ,Flight Ticket,Tax Free and many more benefit you will see in your Appointment Letter.

Working Schedule:
Working Days & time: Monday to Friday: 8:00 AM - 6:00PM (GMT)

Kakav je ovo zajeb od ugovora,a sad slijepci navalite. Izbit ce vam bar par stoja,a na kraju cete se zaposlit u Dugopolju ka skladistari.
Kako je Windstar prijevod na hrvatski po kapetanu Peytonu? Da ne bi bilo prohujalo sa vihorom kad vam izbije pare?

Last edited:
Pa zar odje pred kraj prosle godine celjade nije pisalo da ide na ovu firmu ko timunjer za pjat lece i potapsaluk, doslovce?
Tipa to je vise fetis nego placen poso?
A sad odje navedene plate ko da me caca rodjeni placa :D

Ili sam ja to nesto pobrko?

Dalmos, cini mi se da je kolga povise za platu mornara sarkasticno odgovorio ;)

Cekaj oprosti da te pitam. DAli nudi za mornara 5500 GBP misecno? Ako je to tocno i ti kazes da je to SAMO onda je neko ode lud.
Ako je tako ja sam prvi u redu.Idem u LK Mostar kupiti matriklu i sve potrebite brevete:hihi

2nd Stewardess Needed for a 38M Motor Yacht, Full Private. Salary in US dollars. This Season in Med them US as Home Port. Visa B1/B2.

Spanish is a Plus, Position will start on March 1st. Boat Location South of France.

Interested Please send Resume to Captain4yacht@gmail.com

Mislim da je u doticnom postu u pitanju sarkazam ;) ...

hebate,bija je sarkazam,ali sad je postalo ozbiljno,odgovorio sam mu (capt.Maningu) da mi odgovaraju uvjeti, poslao mi je upitnik ne??to kao intervju ,ali u pisanoj formi,ispunio sam i vratio mu natrag i sad mi je do??ao appointment letter,to mu dođe kao ugovor koji trebam potpisati i vratiti i onda bi u roku od dva tjedna trebao biti ukrcaj.Za sada nitko ni??ta ne tra?ži,uvjeti su bajkoviti toliko da to smrdi do neba,ne mo?že?? biti pametan da li je sve to istina ili ću u najboljem slučaju ostat bez bubrega ako odem.

hebate,bija je sarkazam,ali sad je postalo ozbiljno,odgovorio sam mu (capt.Maningu) da mi odgovaraju uvjeti, poslao mi je upitnik ne??to kao intervju ,ali u pisanoj formi,ispunio sam i vratio mu natrag i sad mi je do??ao appointment letter,to mu dođe kao ugovor koji trebam potpisati i vratiti i onda bi u roku od dva tjedna trebao biti ukrcaj.Za sada nitko ni??ta ne tra?ži,uvjeti su bajkoviti toliko da to smrdi do neba,ne mo?že?? biti pametan da li je sve to istina ili ću u najboljem slučaju ostat bez bubrega ako odem.

I sad ce ti na kraju poslat meil da bi trebalo platit troskove vize ili nesto slicno bolje da se varan ali mislin da nisan

Back