casper
Port Captain
Caspere ne govorin o aramco firmi nego o brodovima koji rade za njih. I sta se tice plaće zapovjednika na dp2 ahtss se kreću od 800 do 850 dolara. I sumnjam da ko plaća vise.
Mogla bi biti istina da ima 800 dolara ako je brod Norveski a radi za Aramco (na primjer), onda ovo sto ti pricas nema nikakave veze sa Aramcom, jer posadu brodova koji rade za Aramco placa brodovlasnik a ne Aramco.
Meni su nudili 500 dolara permanent (pricam o samom Aramcu a ne o brodovima koji rade za njih), a i davno sam prestao vjerovati u bajke sto se pisu po forumima o ciframa, a i vidim sam, dnevno dobijem po 10-tak ponuda za posao, i malo mi je cudno da me bas ta ponuda od 800 dolara zaobilazi vec 8 godina, jedino znam za jednog prijatelja koji je dobio 750 dolara u North Sea i to preko Azare, drugi nisu bili ni blizu, najcesce se radi o 600 - 650 dolara i manje, kad pricamo o PSV i AHTS.
Mislim, nisam ni ja od jucer, a bar sam ja tip koji kopka i zna kako doci do informacije i ponude.
Ali neka tebi Bog da i 1000 dolara na dan i svim ostalima, medjutim ja cak ni za tu lovu nebi isao na Aramca, vjeruj mi.
Last edited: