Shell

Evo jedna informacija!

Osta san na brodu duze od 4 miseca, oko 25 dana.
Posla san na firmu mail za long tour bonus i dobija novce, negdi oko 30%
misecne place.
Eto samo to, ko je duze na brodu triba obavezno trazit, a onda ce oni odlucit na osobnoj bazi za svakoga da li mu odobrit ili ne, ja trazio i dobija.
Pozdrav!

A Frankie ali ostalo nije istina???Prosvijetli me,sta je krivo napisano?

Pa za ovo sta si napisa znam zasigurno,a za ostalo ne znam nisam nikad bija na Shella,nisam nikad ima posla sa nasim agentima,nemam neku predodzbu o LNG biznisu pa mi je tesko rec sta je tu istina sto nije.

Pa za ovo sta si napisa znam zasigurno,a za ostalo ne znam nisam nikad bija na Shella,nisam nikad ima posla sa nasim agentima,nemam neku predodzbu o LNG biznisu pa mi je tesko rec sta je tu istina sto nije.

Dobri moj Frankie...drago mi je da si ti to reka...Inace sam samo čita ovo o Shellu i o LNG ali me tako iživcira post od kolege da san mora odgovorit... Jer izgleda da smo mi svi ovce lude sta idemo na Shella. Ti znas dobro sta san te pita prije nekih 3 mjeseca i to mi je još uvik u planu ali eto igrom slučaja idem sad na Shella i sad mene zanima jesmo li mi juniori ludi sta smo prihvatili ic na LNG bez dana navigacije na plinu?sta smo uopce pristali ic umisto da doma sidimo i ceskamo vjevericu?Meni stvarno neki nisu jasni,sta pisu i u kolikim kolicinama. Ja ovo sve smatram samo stepenicom na putu gore,i Shell i nase agente i sve ostalo. A kolega je komentira nesto a nema nikakve osnove da komentira. Da se razumimo,ja ne branim Shella niti cu ikad branit nijednu kompaniju,jer za mene nema najbolje,uvik ce nekome nesto smeta pa prema tome nema smisla o tome razgovarat. I bas radi ovoga nisan tija nista komentirat jer san i ja samo cuja od nekih koji su tamo kako je i sve ostalo,nego sam zelija sam otic i saznat pa onda dat neko svoje misljenje,ali neki izgleda nisu takvi...

Pozdrav

Last edited:
muky stara bestijo,
ma neznam zasto se uzbudjujes i zasto vi mladci zapinjete za onakve postove. Ma zaboli te cuna sta neko po nekome kaki. Idi covjece svojim putem, imaj svoj cilj. Kad se vratis ispricat ces nam svoje dozivljaje. Zapamti da sta je nekome lose i sranje, nekome drugome moze bit dobro i super. Pricati o Shellu kao nekoj trecerazrednoj firmi je po meni neozbiljno, mada nikad nisam bio u dodiru sa njima niti ista znam o toj grani pomorstva. Najveci dodir sa Shellom sam imao kad sam ispred Graza ulio gorivo na njihovoj pumpi i sad da ti ja idem pricat price o njima....ma daj. Drzi svoju rotu i neboj se nikoga.

muky stara bestijo,
Najveci dodir sa Shellom sam imao kad sam ispred Graza ulio gorivo na njihovoj pumpi i sad da ti ja idem pricat price o njima....ma daj. Drzi svoju rotu i neboj se nikoga.

hehe jesi me nasmija stari,svaka čast :uzdravlje:uzdravlje

Ma ne zapinjen bas tako lako (mo?žda nekad) hehe inače san pročita sve postove i bilo je puno sličnih stvari napisano ali stvarno neznan zasto me njegov post toliko ''uzbudija'' hehe vjerojatno zato sta san ima osjecaj da ce ispast kako je ispalo,jo?? jedan pripametni padobranac :o

Evo nadam se da nisam izletio sa teme..Malo sam čitao sve ovo..Pa eto ja sam mlad i volio bih se prebacit na LNG i tako sam dobio priliku...inače struja po struci...pa bih volio...ako ima koji struja koji je bio na shella ili je trenutno tamo..Da ako ima volje malo objasni ukratko ako je moguće...kakvi su testovi koje idem ovaj tjedan u globtika rijesavat i kakav je intervju sa ovim facama...i općenito stanje na brodovima.. Zahvaljujem:uzdravlje

:o
Pozdrav ljudi, zavr??ija san kadeturu 2008-e i prije točno godinu polo?žija poručnički i jo?? sam na kopnu, evo danas sam ostavija podatke Globtiku, e sad rečeno mi je da navratim do njih kad me put nanese u Split...onda znači mogu im banit kad god hoću ili...???
I zna li netko kakve su mi ??anse da me ubace tu na shell i trebam li im napomenit ili me oni ubace di oni oće? Ima li nesto sta jos trebam znati?

Hvala, svaki odgovor je dragocijen...

Jos nisam zavrsio fax pa jos ne trazim ukrcaj, tako da nemam iskustva s trazenjem ukrcaj, ali imam dosta prijatelja koji navigavaju, a neki su tu i na forumu. Od nekoliko njih sam dobio informacije o shellu, nisam ih htio o tome pitat, ali vidim da su ovdje neki na forumu debelo popljuvali shell, pa me zanimalo ima li u tome ista istine, i svi su mi odgovorili da je shell jedna dobra kompanija, pomorci na njihovim brodovima imaju dobre uvjete, place su dobre, sve je do tebe koliko si ti sposoban ucit i napredovat, tj. koliko te posao zanima. Jedino je problem upasti. Ugovori su permanent. Sad ako oni meni lazu u sto ne vjerujem, onda su i moje informacije netocne. Eto toliko, nije od neke koristi, ali nek se zna. Pozdrav

Jedno pitanje za kolege ...

Zna li netko, odnosno da li je netko nacuo kad bi mogli opet ljudi iz Shell-a doci u Split radi intervijua, odnosno zna li netko da li bi mogli doci opet tokom iduceg mjeseca?

Pitam posto cu vjerojatno tokom iduceg mjeseca na brod, no volio bih da ostanem koji dan dulje pa da, ako uopce bude tih intervjua, otidjem na njih posto bih se volio prebaciti na doticnu firmu.
Naravno, apsolutno nitko ne garantira da ce me uopce pozvati radi istog no, optimisticno planiram kao da ta mogucnost postoji :D, ako uopce budu dolazili odnosno ako uopce imaju jos potrebu za svjezim kadrom.

Zahvaljujem na svakoj informaciji :uzdravlje ...

Meni je rečeno otprilike u prvom mjesecu, da će me jo?? kontaktirat u tom slučaju.
Nezna se točno trebalo je biti sada u 12mj ali neće ljudi dolazit jer su praznici i to:uzdravlje

Mislim da cete svi dobit sansu na Shella, i dabogda sto vise ljudi primili kako bi oni koji su na brodu napokon poceli dobijat smjene na vrime.. :rolleyes:
Zelin van svima puno srice na razgovoru za posal, nije tesko proc ako samo malo soli u glavi imate.. :uzdravlje

Zahvaljujem vam na odgovorima, a i na zeljama :uzdravlje.

Svratio sam u Globtik pred koji dan posto mi je receno da je tako bolje, odnosno da je njima tako draze - upoznati se osobno, porazgovarati, proci njihove testove itd.
No, meni je ljubazna gospodja koja radi u Crew Departamentu rekla kako neznaju hoce li i kad ljudi iz Shella opet doci kod njih u potrazi za novim kadrom.
Nadam se da to sto mi nije rekla barem nesto okvirno kao npr. iduci mjesec (kao sto je receno tebi Alenmrki) ne znaci da su me apriori vec izbacili iz kruga mogucih aplikanata :(.

U svakom slucaju, drzim fige (za sebe i ostale ;)) i nadam se da je, odnosno da ce biti kako ste napisali ...

Jos jedno kratko pitanje za one koji znaju - sto se gleda, odnosno trazi na tom intervju?

Jedno pitanje za kolege ...

Zna li netko, odnosno da li je netko nacuo kad bi mogli opet ljudi iz Shell-a doci u Split radi intervijua, odnosno zna li netko da li bi mogli doci opet tokom iduceg mjeseca?
...

A nesto su govorili da im treba ljudi i da ce ce vjerojatno odrzati jos jedan Induction Course, tamo u sijecnju. Pa prema tome trebaju jos kandidata, ako to jos uvijek stoji. To je ovako nesluzbeno.

Evo ljudi, ako moze mala usluga tj informacija,
Nedavno smo prosli Shellov kurs, rijesili dokumente, i sad smo manje vise na cekanju, covjek nam je rekao da ce nas sve vrlo brzo, kroz tjedan/dva kontaktirati i znat cemo sto i gdje, a i kazu da im fali ljudi i imaju problema sa smjenama, ali sve je nekako utihnulo, a nije mi bas sad fora ici pilati ljude u ove blagdanske dane, pa bih bio puno zahvalan ako netko od vas ima kakvu informaciju vise.
Nije da mi se ne stoji doma za blagdane, ali vrijeme brzo ide a s njim i posljednje zalihe...eto dobro je barem znati na cemu si.
Hvala unaprijed i zivili.

Last edited:
Ima, vidili su da se fleksibilnost juniora toliko povećala da su obečali kako nikoga neće dr?žat du?že od misec ipo priko ugovora..:udriglavom
Rekli su časna pijonirska..:hihi

Back