Shell

evo čitam, sva??ta ste tu iznapisali, ja sam kadet tu na nakilata pa neman ne??to previ??e iskustva, 3 miseca za sad na shella i mo?žete vi raspravljat o svemu ali morate priznat da su uvjeti odlični, da ko ?želi dobije priliku i mo?že naučit posal, ja sam nov u ovome svemu ali sreća imam 4 miseca jadroplova iza sebe pa znam koliko treba cijenit ovakve uvjete i odnos prema poslu i stvarno se tu ne mogu ?žalit na ni??ta. ;) ko je moga i zamislit prije po godine da ću sidit u kabini, pit kavu iz aparata i če??kat se po jajima :D dok čitan slobodnu ujutro prije posla... :kafa pozdrav svima i mirno more! ;)

... ko je moga i zamislit prije po godine da ću sidit u kabini, pit kavu iz aparata i če??kat se po jajima :D dok čitan slobodnu ujutro prije posla... :kafa pozdrav svima i mirno more! ;)

Imas pravo. Za kadeta je normalno ocekivat da ces sidit na bitvi,pit ustajalu vodu iz bacve i ceskat vjevericu namisto jaja.

pozdrav ekipi... tia bi vam prvo zafaliti na svim informacijama i dezinformacijama... ovih dana bia sam na razgovoru na globtika sa onim englezom i valjda dobro pro??lo..sad je na redu neki tečaj, e i sad me zanima jel to samo tečaj ili provjera znanja i slično...triba bi se ukrcati za juniora

To bi ti triba bit Induction Course, upoznavanje sa radom Shella, na kraju je "test" da vide jesi li prikupija dovoljno :udriglavom Ne brini,ni??ta stra??no. Ima?? li informacije,koliko vas je primilo na zadnjem interviewu? Situacija sa ljudima je vrlo lo??a, smjena za pojedine rangove ni za lik!
Pozdrav i mirno more kolegama pačenicima! :confused:

To bi ti triba bit Induction Course, upoznavanje sa radom Shella, na kraju je "test" da vide jesi li prikupija dovoljno :udriglavom Ne brini,ni??ta stra??no. Ima?? li informacije,koliko vas je primilo na zadnjem interviewu? Situacija sa ljudima je vrlo lo??a, smjena za pojedine rangove ni za lik!
Pozdrav i mirno more kolegama pačenicima! :confused:

e fala pupuja,
bia sam drugi dan i bilo je dosta ljudi..a sad ko je pro??a stvarno neznam...
mirno more

Sta se tice MOL i konverzije pronavovih brodova u re-gas to slobodno mozete zaboravit. Nema od toga nista a nikad ni nije bilo u planu. Jedino je to lansirano od strane pojedinaca koji imaju interes da zadrze ljude tu do kraja da im se ne bi desila bjezanija ljudi. Zato se govore i ove i one informacije a prava istina je da flota vise nema ugovor izuzev Ariesa koji ima ugovor sa Qatrom jos godinu dana.
Jednostavno brodovi su stari a danas ima i novih novcatih nezaposlenih. Posto je ta prica gotova kud koji mili moji. Globtik nudi Shella (samo lud covjek moze tamo poci) a glaziranim pojedincima Exmar. Ostalima MOL prica dok ne bude kasno.

Sta se tice MOL i konverzije pronavovih brodova u re-gas to slobodno mozete zaboravit. Nema od toga nista a nikad ni nije bilo u planu. Jedino je to lansirano od strane pojedinaca koji imaju interes da zadrze ljude tu do kraja da im se ne bi desila bjezanija ljudi. Zato se govore i ove i one informacije a prava istina je da flota vise nema ugovor izuzev Ariesa koji ima ugovor sa Qatrom jos godinu dana.
Jednostavno brodovi su stari a danas ima i novih novcatih nezaposlenih. Posto je ta prica gotova kud koji mili moji. Globtik nudi Shella (samo lud covjek moze tamo poci) a glaziranim pojedincima Exmar. Ostalima MOL prica dok ne bude kasno.

ovo za shella je previ??e radikalno.punit glavu mladom pomorcu u vrime recesije,nije ba?? pametno.shell prima od kadeta do mastera,ima oko ??ezdesetak brodova u managmentu.mo?žda je bolje stat doma i gledat sliku sv.nikole?

Globtik nudi Shella (samo lud covjek moze tamo poci) a glaziranim pojedincima Exmar. Ostalima MOL prica dok ne bude kasno.

Kolega svaka Vam čast! Svojim prvim postom ste počeli vrijeđat nemali broj pomoraca na forumu. Ja Vas ovim putem molim da u threadu pod nazivom Shell objasnite detaljno zasto samo lud čovjek mo?že poći na Shella? Jer izgleda da ovde ima dosta pomoraca,pogotovo juniora koji su izgleda ludi sta idu na Shell,a koji su dobili otkaze na pro??lim kompanijama kao ??to je Chevron i ostale... Ima bit da je samo Vas nekoliko pametno ovde na forumu a svi ostali su lude budale...:udriglavom:udriglavom

Kolega svaka Vam čast! Svojim prvim postom ste počeli vrijeđat nemali broj pomoraca na forumu. Ja Vas ovim putem molim da u threadu pod nazivom Shell objasnite detaljno zasto samo lud čovjek mo?že poći na Shella? Jer izgleda da ovde ima dosta pomoraca,pogotovo juniora koji su izgleda ludi sta idu na Shell,a koji su dobili otkaze na pro??lim kompanijama kao ??to je Chevron i ostale... Ima bit da je samo Vas nekoliko pametno ovde na forumu a svi ostali su lude budale...:udriglavom:udriglavom
Evala muky23,
I mene bas zanima cemu ta averzija prema Shellu???? Pokusavam vec mjesecima dokuciti ali mi nikako ne ide u glavu sto se to strasno radi nasim vrlim maritimima na tog strasnog Shella.:( Molim kolegu da nas prosvijetli pa da napokon progledamo.

Evala muky23,
I mene bas zanima cemu ta averzija prema Shellu???? Pokusavam vec mjesecima dokuciti ali mi nikako ne ide u glavu sto se to strasno radi nasim vrlim maritimima na tog strasnog Shella.:( Molim kolegu da nas prosvijetli pa da napokon progledamo.

kolega je vjerovatno ljut ??to sa svojim IQ-um nije uspio zadovoljiti osrednji test inteligencije potreban za pristupanje usmenom dijelu interview-a :kafa

Ma ja se ne želin vriđat ovde po forumu ali samo me zanima čemu onakav komentar,neka obrazloži! Samo se nadam da nije kao jedan kojeg znam koji je non stop pizdija baš po Shell-u i onda slučajno doznam od treče osobe da pizdi odkad nije proša interview..Ja bi samo volija znat zašto svi pljucaju po Shellu a jedini oni trenutno primaju nemali broj naših pomoraca dok drugi otpuštaju...

Pozdrav

Mislin da čovik samo ?želi reć da nekim ljudima She(a)llov način rada ne odgovara.. nije ni meni da buden iskren, ali vrimena i ljudi se minjaju.. pru?žaju na??in časnicima priliku za zaposlenje, prema tome svako ko oće mo?že je prihvatit i bit siguran da mu dica neće bit gladna.. druga je stvar kako se ko na kompaniji snađe i koliko ima volje za "plivat" među indijcima i ostalima.. svakome su vrata otvorena na oba dvi strane, mo?? uć, mo?? i izać.. ostalo se mo?že raspravljat na threadu Shell da ne spamamo ovaj..:uzdravlje

Netijače mene zaboli ona stvar ??ta je kolega tija reć,moga je lipo objasnit da se njemu ne sviđa Shell i gotovo a ne vriđat sve one koji jesu tamo i one koji idu uskoro.Sa svojim komentarom vriđa i tebe samoga jer si i ti odnedavno Shellovac..Ja uvik polazin od one da nije bitno ??ta se priča nego ko priča,pa prema tome... A to o načinu rada,po meni ovisi koliko je ko prilagodljiv.Kad san pita jednog poznanika, dugogodi??njeg shellovca kako je tamo samo mi je reka: ''Zavisi koliko mo?že?? prihvatit gluposti'' i mislim da to sve govori... I jo?? jedna stvar,svi govore Indijci ovo,ono... Koliko god oni smetali nama,smetamo i mi njima!

Molim moderatore da ne izbri??u postove nego da prebace u thread vezan za Shell.
Pozzdrav

.......nisu mi jasne neke stvari koje se vrte po forumu....."da je 120K godisnje malo"..."da je permanent 6000 EUR malo"....."da samo ludi idu na Shell"....."da smo pametniji od Rusa,Rumunja i nemam pojma vec koga".....nit sam na Shella niti sam na LNG ali ako danas netko misli da je biti lud uzeti 120K ili ici na Shella onda sorry nesto nije u redu s tom osobom....momak trazi po rijeci posa za MUKTE za ic na kadeturu a da mu je na Shella ili bilo di dobit posa piva bi. Ovo je 2010 godina kad se sve zivo cisti s brodova i rezu troskovi, kad se posa gubi a ne nalazi za 95% pomoraca (drugo su vece pozicije, managementi i projekti.....)....ako netko misli da ce uvijek biti dobro placen zato sto je Hrvat i pametniji od ostalih onda zivi u zabludi. Uzmite sto god mozete....Shell, stipendiju od NYK, 120K i radite za sebe i crncite ka da nemate putovnicu a ne se busajte ka pametni Hrvat. Jedino tako danas mozes opstati i niko te nece pitat odakle si ili ti dat otkaz nego ce te jos bolje platiti jer vridis, pa mozda jednog dana LNG ostane iza tebe kao nesto losije placeno nego sto trenutno radis.....ako ne virujete provajte pa javite.

Riba, znan o čemu govori??, mene je indijac i??a začavlat prije misec dana, i nije uspija i sad mu si??en krv toliko da će u nesvist past jo?? malo.. ali isto tako to je moga bit balkanac na njegovome mistu (na?žalost meni se par puta dogodilo).. neću generalizirat, pro??a san sve i sva??ta, i sad se vodin onon staron ??u?žinon politikon "pametan si koliko zarađuje??" i "cila znanost je u zadnjem ?žepu".. nadan se da ku?ži??.. Triba gazit sve isprid sebe i plivat u ovome poslu, ovde nema ni prijateljstva ni rodbine ni romantike.. :cool:

Drage kolege da objasnim kratko i jasno svima koji su se nasli prozvani.
1. Ovo je postano na temu LNG brodovi a zasto je prebaceno pod Shell neznam.
2. Tema je bila konverzija, MOL, PRONAV a ne Shell
3. Shell je samo usputno spomenut ali posto su se neki propeli na zadnje noge da objasnim. To lud je vise onako pjesnicki napisano. Pronav i Shell se izgleda ne mogu usporedit i malo ljudi koji su ovdje bili je otislo tamo a jos manje ostalo ako je uopce itko ostao. 95% ljudi tog oil majora spominju samo u losem svjetlu. Nije valjda da svi oni lazu. Po ovome sta vidim na kompaniji ljudima je Shell zadnja opcija.
Sa svojim malim IQ ipak vise vjerujem vecini nego manjini. :uzdravlje

Last edited:
Drage kolege da objasnim kratko i jasno svima koji su se nasli prozvani.
1. Ovo je postano na temu LNG brodovi a zasto je prebaceno pod Shell neznam.
2. Tema je bila konverzija, MOL, PRONAV a ne Shell
3. Shell je samo usputno spomenut ali posto su se neki propeli na zadnje noge da objasnim. To lud je vise onako pjesnicki napisano. Pronav i Shell se izgleda ne mogu usporedit i malo ljudi koji su ovdje bili je otislo tamo a jos manje ostalo ako je uopce itko ostao. 95% ljudi tog oil majora spominju samo u losem svjetlu. Nije valjda da svi oni lazu. Po ovome sta vidim na kompaniji ljudima je Shell zadnja opcija.
Sa svojim malim IQ ipak vise vjerujem vecini nego manjini. :uzdravlje

Bravo kolega,svaka Vam dala,makar vode iz bokala.... Vi ste još jedan od onih koji nije ni primirisa Shellu nikad nego je čuja od jozinog rođaka,a ko zna od koga je jozin rođak čuja itd... I onda se usudite komentirat Shell,trenutno jedine koji traze veliki broj ljudi?!?!?! Opet kažem,nije bitno šta se govori nego ko govori,a u to smo se najbolje uvjerili u ovom primjeru....
A ovo boldano,pitajte veliki broj juniora koji nemaju posla,a bogami i seniora koji su presli na Shell ili ce ic na jedan od interview-a...

Na forumu ima puno padobranaca,čast iznimkama,a hvala Bogu ima ih!!

Pozdrav!!

Back