pozdrav svima

Status
Not open for further replies.

waterlilly

New member
da se predstavim
?žena sam pomorca i okru?žena pomorcima cijeli ?život. super vam je sajt i dobro je to da si međusobno poma?žete, savjetujete i poku??avate olak??ati jedni drugima. puno uspjeha, zdravlja i dobar vjetar u leđa.

da se predstavim
?žena sam pomorca i okru?žena pomorcima cijeli ?život. super vam je sajt i dobro je to da si međusobno poma?žete, savjetujete i poku??avate olak??ati jedni drugima. puno uspjeha, zdravlja i dobar vjetar u leđa.

Hvala i dobro dosla. Nadam se kad ti je dosadno da ces se eto ti i suprug druziti ode s onima koji zive isti zivot kao i vi :uzdravlje

sad kad ste se vec pocele skupljat, mene npr zanima tecaj sivanja i rekamavanja, a onda peglanje. kuvat znan. kad je tecaj i ko ce ispitivat?

ima i ona romanticna:
kupio sam sebi na dar
jedan mali zuti kisobran
da zamjeni sunce kad pada kisa....
itd, itd.
uf sta puca ovi skotski....

ima i ona romanticna:
kupio sam sebi na dar
jedan mali zuti kisobran
da zamjeni sunce kad pada kisa....
itd, itd.
uf sta puca ovi skotski....

Kupio sam sebi na dar
Jedan mali zuti kisobran
Da zamijeni sunce kad pada kisa
Kupio sam sebi plasticnu lutku
Da mi zamijeni tebe, draga, kad padne noc.

U toploj sobi ja sam je napuhao
Milovao njezno, tocno kol'ko treba
Imao u vidu da se ne zatelebam
Kad stiglo je jutro, ja sam je ispuhao
Jer sve sto mi je pruzila
Bilo je kao kod tebe
Vaginalna manipulacija.

A HEBATE KAD SMO VARILI NA OVO...IZ KOJE JE OVO GODINE, JA MISLIM DA NAS SE PREDSJEDNIK NIJE BIO NI RODIO...A MANJINJORGO STVARNO SMO KARAMPANE...

http://www.youtube.com/watch?v=6Dj9KX5TRdI

da se predstavim

A kad si se vec prestavila mogla si i napisati da si zena od Lampare.

@maninjinjonjanjo,zrile: ne šarajte mi ovuda po pozdravnom zidu. napravite si neku svoju nostalgično- memorabilno- manipulacijsku temu.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back