gavro
Korabljoni Sekretar
Da da jasno. A eto bili ste na MsC pa znate koja je to prljava politika iz Sorrenta, al kako god. Puno ke tu nelogicnosti, treci palube nezna di ga udara, ima posla da bi moga 24 sata na dan radit, uvale mu rifere da gleda svaki dan popodne, sve prearr papire, rote, medicina i jos pun k toga, ima dnevno poslat 10 mailova a nesmi mu se desit da slovo falije,. 8 portova u 10 dana, to je 16 manovri,.. Luda kuca.. I onda kad ljude odbiju potpisat rest period, kad pocmu zvat ITF na brod.. Mozda se opamete
Radio sam na toj firmi i vise od ovog sta si ispricao.., imao sam jednom cetiri porta za isti dan - partenca Ancona, zatim Koper, pa Trieste i arrival Venezia zadnji pilot 21:00h, i vezali se oko pola noci. Za sve porte sam spremao dokumente iskljucivo ja, primao vlasti ja sam, nije commandant htio da ih vidi. Zatim, bio sam na timunu i telegrafu u manovri.., spremao most za partencu i gasio sve na most po dolasku u porat etc.
A poslije dosle picke sa kuverte za Marconiste pa sad cmizdre kako puno rade.., a dok sam ja to radio sve sam onda su govorili kako je najbolji poso na brodu posal Marconiste..,
Ko vas yebe sad.., da'bog'da vas jos i yebali.., to ste zasluzili!!!
Ima li i jedan treci takav da je odradio priko 300 manovri na timunu?
Uvijek su me piloti pohvaljivali i davali ocenku 5 (odlican).., ottimo timoniere/grazie - posebno u Veneciji.., ja ufatim timun dolje na ulazu Malamocco pilot se zaprica s barbom.., ja vozin sam.., tek bi se sjetili ispred veza u Mestre da su na brodu i dali bi mi prvu komandu.
Jos su me slali da zapisujen kontejnere 4 ure na kuverti, kad smo u portima bili..,
Seme im yeben!!!
Last edited: