idemo li u crnu goru?

A ajmo se vratit u 7. razred osnovne skole. Ne volim se ponavljat, ali kao sto sam napisao ako znas citat i pisat ne znaci nuzno da si pismen.
Sastavni veznik "i" ispred svake imenice je tu s razlogom. Intencija je da se naglase sva tri gore navedena pojma/imenice.
Vidis pomorac.net je edukativni forum koji ti omogucava i ponavljanje ili u tvom slucaju ucenje gradiva koje nikada nisi savladao.

Bo?že koji si ti lik...jel ti to po vuku karad?žiću gramatiku predaje?? tu.

Bože koji si ti lik...jel ti to po vuku karadžiću gramatiku predaješ tu.

Ostavi Boga on ti nece puno pomoc,a za ovakve poput tebe gadan,jako gadan. Ne predajem gramatiku tu(je li ti ovo mozda skracenica imotskog priloga tute) valjda si mislio ovdje, ali sam je ucio po Baricu, Loncaricu, Malicu, Pranjkovicu, Silicu i drugima. Pravilna komunikacija je sve u ovom poslu. Nije mi jedino jasno s obzirom da ne znate komunicirat ni na materinjem jeziku kako komunicirate na engleskom.

Last edited:
Ovo nije polemika s tobom, ali mislim da za jednog prosječnog na??eg čovjeka nema ni potrebe , ni smisla, ni logike ni ničega da bi i??ao tamo. imamo i kapetanije i ??kole i fakultete na kojima će?? sve dobiti i polo?žiti. Pa nije kod nas ne znam kako. Nema nikakve potrebe ići u crnu goru i davati im lovu za ni??ta, za komad papira na kojem su orlovi i kokarde i koji ne znači ni??ta i ja ga nikad ne bi priznao tu. pa zar smo do toga do??li da moramo tamo po papire, a ??to ne onda u sloveniju ili italiju. kod njih tih istih koji su .....znate sve.
Molim sve koji pametuju i pretendiraju da znaju nečiji ?život , ??ta i gdje je netko radio..bolje da ??ute i da se pokriju. To nije tu tema i nitko to ne pote?že osim njih par. Dr?žte se teme i iskreno recite ima li logike u cg. Za mene NIKADA..osobno moje misljenje.

Momak spusti se malo na zemlju...i procitaj malo istoriju,pa napravi paralelu!!!!
Ja smatram da ako meni nesto bude trebalo u Hr da cu doci i izvaditi...bez obzira sto su me pocerali i z Splita !!! Ipak smo mi SAMO susjedi,...i tako se treba ponasati.
:uzdravlje

A ajmo se vratit u 7. razred osnovne skole. Ne volim se ponavljat, ali kao sto sam napisao ako znas citat i pisat ne znaci nuzno da si pismen.
Sastavni veznik "i" ispred svake imenice je tu s razlogom. Intencija je da se naglase sva tri gore navedena pojma/imenice.
Vidis pomorac.net je edukativni forum koji ti omogucava i ponavljanje ili u tvom slucaju ucenje gradiva koje nikada nisi savladao.

Ma vidi ti njega, nije samo pismen nego i ucen

Koji je ovo padobranac!?
Po njemu je famozni "Rat za Mir" bila borba za unapređivanje dobrosusjedskih odnosa i kafenisanje u srpskom Dubrovniku!
Momak pametnije ti je ??utat, i pokrij se po u??ima!

Bas mi je nekako milo da su nam vratili ovu temu....
Sad sam malo u poslu ali pozdrav svima
E ova mi je najdraza
Zivili

Back