Chevron.. pa ako koga zanima..

Maaafia

Virus
Evo ja san dobija ponudu od ovog čovika ali meni ne triba pa ako koga zanima nek se javi..

Chevron Shipping Company (CSC), International LNG Fleet is looking to hire a Gas Engineer; T&Cs below.
If you know of anyone who could be interested, I would be pleased to receive their CV and availability schedule at JArmitage@Chevron.com. Any thoughts or questions, please let me know. Regards, James CSC Terms & Conditions > Senior Officers (Masters, First Officers, Gas Engineers and AEOs) tour length and leave rate: 3- 3.5 months with 26 days’ vacation > Junior Officers (Every other rank excluding the above) tour length and leave rate: 3- 3.5 months with 20 days’ vacation The officer should be in possession of the below; > Previous experience in rank and in possession of oil endorsement, valid US C1/D visa and all documentation with at least 6 months validity. Additional Benefits: • Non Contributory Pension Plan(Chevron pay into a pension fund on officers behalf). • Annual Bonus. • Voluntary Monthly Savings Plan – Chevron Match up to 5% of contributions. • Exchange rate protection

8:57 AM

Je dobro zbrajaš???
200 možda ako brojiš i posadu
Zato i jesmo još uvijek na 3 + ugovorima jer imamo 200 ljudi viska

Ove lng-e sto rade, vidjeh da ce i gas turbine imat. E na tom bi valjalo radit.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Trebam pogledat newbuilding listu. Do 2020 imam spis.
Uglavnom 42 (sveukupno) dogodine izlazu, ljudi ni za lijeka a svi exp i matrix traze. Bit ce veselo pratit.

Ove lng-e sto rade, vidjeh da ce i gas turbine imat. E na tom bi valjalo radit.

Da citao sam o tome. Ali koliko sam skuzio nije to klasina plinska turbina ima tu jos dosta masinerije. Hyundai je radio prve testove toga pogona 2014 kada sam bio u Koreji nesto se pisalo o tome. Uglavnom zanimljivo bi bilo vidjeti taj pogon.

Gas turbine spojen na alternator. U njenoj ciminjeri je ekonomajzer cija para ide na parni generator koji je opet spojen na jos jedan alternator. Uz to su jos dobri stari set dfde makina.

Update, mislim da pricamo o asia klasi, do 2020 nema njihovih novogradnji na listi. Bar ovoj sto ja gledam.

Last edited:
Trebao bi doma sada početak prvoga
reci ću ti koliko nas je viska kad mi potvrdi smjenu na vrijeme ili kaže kao obično next port

Trebao bi doma sada početak prvoga
reci ću ti koliko nas je viska kad mi potvrdi smjenu na vrijeme ili kaže kao obično next port

Evo,udrit ce cetvero double pay do Amerike jer nema smjene u Singapuru
Od 6 samo dvoje ide kuci

Ljudi ka u prici.cekaju doma......mos mislit

Sent from my internet mobile device

Back