Alo ekipa ;)

Status
Not open for further replies.
Ukratko: Joke,Split, 33 g, plovia od 20-23, bia 3rd eng. radia u vojsci 8 godina , otkaza suradnju, iden na brod pa sta bude. toliko ukratko. Pozz svima jos jednom

Last edited:
Ukratko: Joke,Split, 33 g, plovia od 20-23, bia 3rd eng. radia u HRM 8 godina u Lori, otkaza suradnju, iden na brod jer je ova drzava sugava da nemoze bit sugavija. toliko ukratko. Pozz svima jos jednom

ka ti je sugava ti aj zivit u kanadu ii tako nesto

Ukratko: Joke,Split, 33 g, plovia od 20-23, bia 3rd eng. radia u HRM 8 godina u Lori, otkaza suradnju, iden na brod jer je ova drzava sugava da nemoze bit sugavija. toliko ukratko. Pozz svima jos jednom

E moj Joke, žalosno je Å¡to tako govoriÅ¡ o svojoj zemlji ma kakva ona bila, a Å¡ugava sigurno nije. Daću ti jedan savjet, jednom kad se otisneÅ¡ na more i upoznaÅ¡ druge nacije i narode i ako im budeÅ¡ govorio kao Å¡to govoriÅ¡ i nama o naÅ¡oj zemlji, budi siguran da će i oni tebe manje cijenit i poÅ¡tovat.

A sta je prile, smanjilo doplatke u HRM i vise ne valja?

E moj Joke, žalosno je što tako govoriš o svojoj zemlji ma kakva ona bila, a šugava sigurno nije. Daću ti jedan savjet, jednom kad se otisneš na more i upoznaš druge nacije i narode i ako im budeš govorio kao što govoriš i nama o našoj zemlji, budi siguran da će i oni tebe manje cijenit i poštovat.
Stari moj navigava san ja od davno i priplovija svit i znan o cemu govorim... u mom slucaju je sugava, a kad kazem sugava, ne mislim na drzavu, jer tesko bi moga di drugo zivit, nego na stanje u drzavi...

Last edited:
Stari moj navigava san ja prije tebe i znan o cemu govorim... u mom slucaju je sugava a kad kazem sugava ne mislim na drzavu jer tesko bi moga di drugo zivit, nego na stanje u drzavi...

NemaÅ¡ ti pojma o ničemu, jer da imaÅ¡ onda bi napisa da su Å¡ugavi ljudi koji vode zemlju ili su je vodili, a ne odma po Domovini. Meni je prvi ukrcaj bia daleke 1985. da li si se ti rodio tada. :kafa

NemaÅ¡ ti pojma o ničemu, jer da imaÅ¡ onda bi napisa da su Å¡ugavi ljudi koji vode zemlju ili su je vodili, a ne odma po Domovini. Meni je prvi ukrcaj bia daleke 1985. da li si se ti rodio tada. :kafa
ok, moja greska u navodu, a o tome ko koliko voli domovinu mozemo pricat, a vi ne morate bit tako agresivni jer vam nisam nista osobno reka

aa hebate to sam vec bio zaboravio .....dalmos moj duboki strmoglav za ovo :D

Last edited:
Kolega ne tribas ti preuredjivat postove ako nisi nikoga uvridija i pridrzava se pravila foruma.Iznija si samo svoje misljenje.Ovi su mi najjaci sta kazu da si udrija po domovini.Krivo su te shvatili skroz.Njima vjerojatno ova drzava nije sugava jer velika vecina njih navigava i imaju pristojnu lovu pa se mogu .urcit u ovoj neimastini s parama.Nisu se zapitali zasto si ti sad po stare dane odlucija na brod.Moje misljenje je da u ovoj drzavi mozes zivit(ne prezivljavat) jedino ako si pomorac,neki privatni poduzetnik,kriminalac(pitanje je koliko ces opstat).Sritno ti na brodu ako se ukrcas.:uzdravlje

Kolega ne tribas ti preuredjivat postove ako nisi nikoga uvridija i pridrzava se pravila foruma.Iznija si samo svoje misljenje.Ovi su mi najjaci sta kazu da si udrija po domovini.Krivo su te shvatili skroz.Njima vjerojatno ova drzava nije sugava jer velika vecina njih navigava i imaju pristojnu lovu pa se mogu .urcit u ovoj neimastini s parama.Nisu se zapitali zasto si ti sad po stare dane odlucija na brod.Moje misljenje je da u ovoj drzavi mozes zivit(ne prezivljavat) jedino ako si pomorac,neki privatni poduzetnik,kriminalac(pitanje je koliko ces opstat).Sritno ti na brodu ako se ukrcas.:uzdravlje

Hvala covik!
Stvarno mi nije namjera ni vriđat, niti ista slicno, nego nac posao sta prije. I vidim da je ovo forum dobronamjernih ljudi! Iznimaka ima svagdi. Hvala svima jos jedan put!

Status
Not open for further replies.
Back