Ako je netko zainteresiran za posao na Offshore

Triba imati utakmica da zabiješ gol

Triba imati utakmica da zabiješ gol

Matrikula ti je jos vruca a ti vec sve znas...!!!?????
Jasno ti pise u naslovu za sta je namjenjen ovaj post...pa bar budi toliko kulturan da ne komentiras:p (bez veze), tamo di to nije predvidjeno...a i malo postovanja ne bi ti falilo...!!!:udriglavom:udriglavom

Ja sam priko Ryan agencije sve je super,i nema nikakvog zahe.
TribaÅ¡ se malo truditi nemoÅ¡ kroz lim,ja idem za par dana ponovno:uči malo uči i zabijaj golove dok je sve friÅ¡ko:udriglavom:udriglavom

FCV & Sealion Personnel Oman

FCV & Sealion Personnel Oman

We are looking for FCV & Sealion Personnel Oman :

SOW: Touchdown Monitoring

System: FCV & Sealion

Start Date: around 25th September

Duration: 6- 8 weeks

2 x Supervisor for FCV

2 x Supervisor for Sealion

4 x Pilot/Tech for FCV

Are you suitable?

Must have valid osshore survival and Medical.

ben@subservpro.com

Pa mozda neko zna nesto o tome pa informira ljude.
Nepari nesto komplicirano izgugla san brzo se skuzi.
a meni su to ponudili a ono neko bi zamene reka da san dobar los zao struja.
ko je bija na JDN uklopi se tu ko nista svak je malo cirnija u tu sorvejing opremu.
sorvejing bez geologije

Last edited:
Ja sam priko Ryan agencije sve je super,i nema nikakvog zahe.
TribaÅ¡ se malo truditi nemoÅ¡ kroz lim,ja idem za par dana ponovno:uči malo uči i zabijaj golove dok je sve friÅ¡ko:udriglavom:udriglavom

Mene je RYAN naguzia samo tako.....02.07.su mi poslali ponudu za novi PSV od TIDEWATER.....prihvatia sve uvjete i jedno 20 mailova u par dana .....isa u Rijeku polagat PSCRB....vozia 1000km u jednom danu i kurac....nista od posla....sla san i gosp.Bracicu isto nista od odgovora .....tako da je vjerovatno kako koga uvati .....ka i sve u zivotu.:udriglavom

Mene je RYAN naguzia samo tako.....02.07.su mi poslali ponudu za novi PSV od TIDEWATER.....prihvatia sve uvjete i jedno 20 mailova u par dana .....isa u Rijeku polagat PSCRB....vozia 1000km u jednom danu i kurac....nista od posla....sla san i gosp.Bracicu isto nista od odgovora .....tako da je vjerovatno kako koga uvati .....ka i sve u zivotu.:udriglavom

Znam nekoliko ljudi koji su se ukrcali priko Ryana i koji su prezadovoljni i brodom i uvjetima i poslom. :kafa

Jedna leteca sa LinkedIn

Jedna leteca sa LinkedIn

AB - Worldwide - Research Vessel - 8 weeks/4 weeks rotations - Permanent - salary £22,000,00 - £24,500.00 based on experience. To apply you must have the right to work or live in the UK. You must have a valid AB Certificate and Watch rating Certificate with Basic STCW 95 certification. If you meet the above criteria and wish to apply please forward me your CV and to jlax@navis-consulting.com

Usli smo u EU tako da imamo pravo radit a i ne traze puno papira

Bok ljudi!

Ja sam otprilike novi u ovome i znam dugo sam član pomorca i nisam postao jer sam bio odsutan, pa se ovom prilikom i ispričavam.

Ali imam jedno pitanjce. Malo proučavam ovaj link ali nikako da nađem dali se traže asistenti električara na ovakvim tipovima brodova?

pa ako ko ima kakav info bio bih zahvalan.

pozz

Bok ljudi!

Ja sam otprilike novi u ovome i znam dugo sam član pomorca i nisam postao jer sam bio odsutan, pa se ovom prilikom i ispričavam.

Ali imam jedno pitanjce. Malo proučavam ovaj link ali nikako da nađem dali se traže asistenti električara na ovakvim tipovima brodova?

pozz

E moj Smiljo,zbilja neznam šta bih ti reko

Bok ljudi!

pozz

Imam kolegu tamo na AHTS-u, as mu ima 2700Evra platu i ugovor 3/3 s tim da ima vise opcija. Ali kaže mi da neće Hrvate asistente jer je imao loÅ¡a iskustva sa njima.jbg

Pozdrav
Ako ima neko zainteresiran za rad na Fsvu, s brevetom casnika stroja, brod oko 30ak metara, novogradnja izasla ima 3,4 miseca, ugovor 4 do 6 tjedana, dayrate 150 eura, al moze se pregovarat, mogucnost permanent ugovora ovisno o vama, nisu potrebni nikakvi breveti za offshore, ako dobijete permanent ugovor posli firma placa brevete koji su potrebni ovisno o poslu di obavljaju. Lokacija Sjeverno more.
Za ostale informacije na pm, inace nema nikakve koristi od ovog osim sta ocu da mi smjena dode na vrime, e I ukrcaj bi bija kroz nekih 7 dana:uzdravlje

Last edited:
Bibby offshore

Bibby offshore

Chief Officer for DP2 PSV
Bibby Ship Management – Posted by Bibby Ship Management – North Sea, GB

Job Description
C/O for PSV DP2

C/O with North Sea sector and DP experience.
Permanent contract.
Tours: 28 days on / 28 days off
Area of operation: North Sea
Nationality: British/EU
Vessel spec: DP2 , diesel-electric

Salary: GBP £41,000 (USD 65,600) p.a.

This content has been copied from: Chief Officer for DP2 PSV - Web Crewing
You are free to copy this content as long as you keep original link !
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives Master PSV DP2
Bibby Ship Management – Posted by Bibby Ship Management – North sea, GB

Job Description
Master for PSV DP2

Master with North Sea sector and previous PSV experience.
Permanent contract.
Tours: 28 days on / 28 days off
Area of operation: North Sea
Nationality: British/EU
Vessel spec: DP2 , diesel-electric

Salary: GBP £54,000 (USD 86,400) p.a.

This content has been copied from: Master PSV DP2 - Web Crewing
You are free to copy this content as long as you keep original link !
Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial No Derivatives

Last edited:
Bourbon

Bourbon

Cuo sam danas u Nigeriji da je Casper posrao crew managera na Bourbona, da ga je posra u ime svih Hrvata, jel ima netko taj mail ako mi moze poslati na PM unaprijed bih se zahvalio.

Ne mogu vjerovati da nitko nista nezna, kad se pisalo protiv Caspera svi su sve znali, a sad kad je on stitija sve Hrvate (ka i uvik) sad su svi po dobrom starom Hrvatskom obicaju picket..e.

Pa kolega, pocekaj malo. Nema ni 2 sata od kad si postavio pitanje pa do ovog tvojeg komentara. Mozda u tom kratkom vremenu se nitko od Bourbon ekipe nije stigao javiti odnosno baciti oko na forum ...

Back