GMDSS - literatura ?

Elektronicar

New member
pozz svima

evo da se usput javim da sam se prije par dana vratio sa broda,prvi vijađ i super sam zadovoljan.

nego imam pitanje ako tko zna da mi pojasni razliku tecaja za GMDSS ograniceni i opći,meni bi trebalo za IT&Comm(predpostavljam da mi treba ovaj opći koji je skuplji ali sve jedno zelim znat jer nitko nezna pojasniti).

hvala.

GMDSS - literatura ?

Ljudi,trebala bi mi nekakva literatura u vezi GMDSSa,svaka informacija je dobrodosla ali brzo.Ako postoje neke knjige ili publikacije gdje ih mogu nabaviti i sl.

Pogledaj kod firmi koje drze tecajeve za GMDSS
Oni ti moraju imat tu literaturu.
Kad sam ja bija na tecaju oni su nam to davali.

e odlicno,odo nazvat diversa i pitati,pretrazio sam po internetu i sve vrlo šturo,vrlo malo konkretnih informacija.. zahvaljujem svakako

Gmdss

Gmdss

Ljudi,trebala bi mi nekakva literatura u vezi GMDSSa,svaka informacija je dobrodosla ali brzo.Ako postoje neke knjige ili publikacije gdje ih mogu nabaviti i sl.

U Jadroplova imas jednu knjigu kad se upises,ja mislim oko 50 kn,a u ssm je dobijes besplatno samo je brevet skuplji,vjerovatno ima i u diversa.Mora bit svugdi di upises da upises a najjeftiniji ti je u Jadroplova.
Zivija:uzdravlje

sve sredjeno,hvala na pomoci i informacijama ,nabavio knjigu od Mirka Bilica i tu vise nego dovoljno informacija..

Ma ko ce nac nego @Mladeno?!
Svaka cast:uzdravlje

ima toga masu na hdd-u samo trebam naći :confused: inače kome treba nešto od broda neka se javi imam masu programa (pretežno nautika) ako mu ne mogu poslati program dat ču mu linkove pa neka skida,također molim kolege neka daju što imaju (linkove i slično) ajde u zdravlje..........

Back