Eksplozija U Karteru 2T Brodskog Motora :(

vise puta na razlicite motore,neki ljudi prominili dizajn posli,razlozi od puknuca kosuljice do pregrijanih lezajeva,ne samo radilice,i od privjesenih pumpi

Ja sam ima exploziju jedanput na Sulzera RND kad sam uzima defleksije koljencastog vratila.Drza sam duvan u ustima i jedan tren neporeznosti i ispa mi duvan u karter i grunilo momentalno.Od tada mi se kosa znacajno proridila.

koji cigaret, je li bilo neposredno nakon sta si povuka dim ili dosta kasnije? Jesi li mozda tijekon istrage pokusa rekonstruirat dogadjaj i da li je istrage uopce bilo? i najvaznije, jesi li napravija RA prije posla i incident report nakon nemilog dogadjaja?

za kosu je lako, ko to jos ima??

Ma nisam pisa nista.Da sam odma otkaz nakon toga da ne bi triba popravljat,a i da ga oni meni ne daju. U biti sad sam se sitija detalja tocno kako je islo.U to vrime sam se ostavlja duvana tako da sam zvaka nicorette i onda mi je iz usta pala nicorette duplo punjenje umisto cigareta.Posljedice su bile katastrofalne.

Tako je i meni Ljubo Maca na ? olti.. ka?že, sekondo, kako je pukla radilica od pomoćnog.. a ja njemu, a popola jebate, da kako će puknit.. on da će me iskrcat.. a iskrcaj me, spasi me.. :hihi:udriglavom
znači da se ne ostavljan duvana za ni??ta.. dobro.. :D

Back